MÈTODE LA RATAFIA

MÈTODE LA RATAFIA. Licors d'Herbes dels Pasïsos catalans

Editorial:
Efados
EAN:
9788419736765
Año de edición:
Materia
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-19736-76-5
Páginas:
160
Encuadernación:
RUSTICA
Idioma:
CATALAN
Ancho:
240
Alto:
210
Disponibilidad:
DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)
Colección:
SIN COLECCION

Descuento:

-5%

Antes:

26,50 €

Despues:

25,18 €
IVA incluido
Comprar

Otros libros del autor en Picking Pack Logroño

  • Cap i pota -5%
    Titulo del libro
    Cap i pota
    Nº 69
    FÀBREGA COLOM, JAUME
    Cossetania edicions
    Hi ha gent que té prejudicis cap a la cuina dels menuts, cosa que no es dona en altres cultures gastron.miques...
    No disponible

    15,50 €14,73 €

  • La cuina de la Costa Brava i el Pirineu de Girona -5%
    Titulo del libro
    La cuina de la Costa Brava i el Pirineu de Girona
    Nº 29
    Fàbrega Colom, Jaume
    Viena
    La Costa Brava i el Pirineu de Girona han donat nombrosos genis en gairebé tots els àmbits de la cultura univ...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    26,50 €25,18 €

  • El gran llibre de la cuina de les avies -5%
    Titulo del libro
    El gran llibre de la cuina de les avies
    Fabrega Colom, Jaume
    Rba
    Teniu a les mans el gran llibre de referéncia de la cuina catalana i mediterránia, fruit de molts anys de&nbs...
    No disponible

    30,00 €28,50 €

  • 100 refranys sobre el menjar i el beure -5%
    Titulo del libro
    100 refranys sobre el menjar i el beure
    Nº 66
    Fàbrega Colom, Jaume
    Cossetania edicions
    L'ORIGEN DELS REFRANYS SOBRE ALIMENTACIÓ MÉS POPULARS AMB UNA RECEPTA CATALANA A CADA CAPÍTOL El refrany és...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    16,50 €15,68 €

  • 100 receptes a la catalana -5%
    Titulo del libro
    100 receptes a la catalana
    Nº 82
    Fàbrega Colom, Jaume
    Cossetania edicions
    PRÒLEG D'ADA PARELLADA No és agosarat dir que la cuina catalana té més  de mil anys d'història i que es tr...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    17,60 €16,72 €

Materia en Picking Pack Logroño

  • Madrid Gastro -5%
    Titulo del libro
    Madrid Gastro
    Fernández Bombín, Alberto
    Abalon books
    Si en los años 80 la Movida madrileña hizo de Madrid la capital cultural de España, el siglo XXI ha converti...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    34,95 €33,20 €

  • El libro de cocina -5%
    Titulo del libro
    El libro de cocina
    Gil de Antuñano, Maria Jesus
    Pais aguilar
    te libro es el manual de cocina del siglo XXI, ya que reúne toda la experiencia culinaria de María Jesús Gil...
    No disponible

    19,90 €18,91 €

  • LA CARME EN LA COCINA MODERNA -5%
    Titulo del libro
    LA CARME EN LA COCINA MODERNA
    Ballard, Miranda
    Omega
    La carne en la cocina modernaes una guía fundamental para elegir, preparar y cocinar la carne en casa. Contien...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 dias..)

    35,20 €33,44 €

  • Pasta, pasta, pasta -5%
    Titulo del libro
    Pasta, pasta, pasta
    Donovan, Jane
    Lisma ediciones
    No disponible

    14,00 €13,30 €

  • El plaer d'aprimar-se -5%
    Titulo del libro
    El plaer d'aprimar-se
    Tapias, Pere
    Columna edicions
    No disponible

    17,30 €16,44 €

Efados en Picking Pack Logroño